Eurocom homepage EUROCOM February 6, 2020
VETROASFALTI VIAPOL, ITALIANA MEMBRANE, NOVAGLASS, ITALPROFIL, MULTICHIMICA
EUROCOM, PARTNER I FURNIZUESVE ME TE MIRE MATERIALEVE HIDROIZOLUESE

Partnerët tanë janë kompani lider në fushën e materialeve HIDROIZOLUESE. Ata ofrojnë produktet më të fundit dhe inovative. Në bashkëpunim të ngushtë me ta ne i kushtojmë vëmendje të VEÇANTE produkteve, fletës së të dhënave teknike dhe shfrytezojme gjithe kapacitetet per tu ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë.

hidroizolime
NË NDIHMË TË KLIENTËVE TANË
Shërbimet e kompanisë
road
rrepire
CILESI E LARTE E MATERIALEVE
REALIZOJME ÇDO PROJEKT QE KENI NE MENDJE

Bashkepunojme ngushtesisht me arkitekte per te realizuar punime sipas kerkesave te tyre specifike.

ORE PUNE / MUAJ
PROJEKTE / VIT
SHITJE ME PAKICE / VIT
NDIHMA NDAJ KLIENTEVE / VIT
PUNIME CILESORE
AUTOSTRADE

Perkushtimi ne detaje, siguron cilesine e deshiruar dhe garancine afatgjate.

SIGURIMI I
THEMELEVE

Perdorimi i disa shtresave bituminoze siguron themelet nga lageshtia.

SISTEME IZOLIMI TE PERSHTATURA

Papershkueshmeria nga lageshtia mund te perfitohet nga sisteme  efikase.

ASNJE NEGLIZHENCE

Cdo proces pune quhet i perfunduar kur perfundojne te gjitha detajet.

KLIENTET TANE
SHENIMET E TYRE PER CILESINE E PUNIMEVE
MATERIALE NDERTIMI - PER HIDROIZOLIME
OUR BLOGS