Cilesi e larte punimesh

Eurocom - Hidroizolime
Sherbimet EUROCOM February 6, 2020
Eurocom furnizon materialet me cilësore për izolimet.
Ne ofrojmë një gamë të plotë të materialeve hidroizoluese

Ne shume vite eksperience pune me kliente dhe kerkesa nga me te ndryshme, kemi mundesine t’ju ofrojme materialet e kompanive prodhuese italiane, lider ne EU; VETROASFALTI VIAPOL, ITALIANA MEMBRANE, NOVAGLASS, ITALPROFIL, MULTICHIMICA etj.

Specialiste te certifikuar
Vetroasfalti Viapol, Italiana Membrane, Novaglass, Italprofil, Multichimica

Te gjithe specialistet e Eurocom, jane te certifikuar nga kompanite prodhuese. Ata pervec sigurise dhe cilesise ne pune jane pjese e garancise qe ofron Eurocom per cilesine e larte qe publikohet ne skeden teknike te produktit.

Rezultati me i mire arrihet nepermjet Sistemeve Hidroizoluese
Kombinimi i materialeve ne nje radhe dhe kohe precize perdorimi

Zbatimi i ketyre sistemeve mund te realizohet me sukses dhe garanci vetem nga specialiste te certifikuar.

Garancia rrjedh nga zbatimi i perpikte i skedes teknike te produktit.
Eurocom garanton rezultatin sepse disponon materialet dhe njohurite e duhura.

Eurocom ofron specialiste te certifikuar per zbatimet teknike, ose merr persiper realizimin e gjithe projektit deri ne dorezim.

Klienti në qendër

Ne vendosim në qendër të vëmendjes klientin. Ne besojmë tek buzeqeshja e tij. Ajo është shenja e miratimit të një pune të bërë mirë.

Punojmë me dëshirë

E bëjmë një punë sikur të ishte për vete. Asnjë neglizhencë, asnjë pasaktësi, asnjë vonesë nuk tolerohet.

Punojmë dhe përshtasim

Kjo do te thote qe ne aplikojme skeden teknike ne menyre fleksibel ne pershtatje te plote me kërkesat e klientit, të terrenit apo të kohës.

Ne besojmë në buzëqeshjen e klientit
0 +
Detajet e punës

Zbatimi i "detajeve të vogla" gjatë punës, lehtëson rezultatin

0 +
Projekte te realizuara

Realizojmë çdo vit me dhjetra projekte me "çelësa në dorë". 

Ne punojme përmes përvojave që na përfshijnë bashkë me klientët tanë klientët Eurocom

Çdo projekt është një aventurë që ka të garantuar suksesin. Ne bashkepunojmë ngushtësisht me klientin, të bindur që puna do të shndërrohet në një eksperiencë të re dhe te këndshme.

  • Mundesi per te personalizuar projektin
  • Fleksibilitet dhe mundesi modifikimi te planit te punes
  • Realizim i sistemeve me te perparuara te hidroizolimit
  • Garanci per rezultat maksimal
  • Realizim i punimeve "me celesa ne dore"
Projekte te Reja
Riparime dhe modifikime
Sistemime te detajeve
Eurocom lehteson zgjidhjet tuaja